Over ons

Cognitieftrainen.nl is een initiatief van Heunen Opticiens. Al meer dan 30 jaar bieden wij een meerwaarde in oogzorg en oogmode. Heunen Opticiens is onderscheidend in kennis, kunde, kwaliteit en service. Hierbij gaan wij verder dan menig opticien door bijvoorbeeld het gebruik van optometrie.

 

Een optometrist kijkt naar de medische oorzaken van oogafwijkingen en/of klachten die hier uit voortkomen. Naast het voorschrijven van brillenglazen, contactlenzen en andere optische hulpmiddelen geeft de optometrist zijn klanten ook visueel therapeutische adviezen en oefeningen.

 

Wie zijn wij?

Raymond HeunenRaymond Heunen

Opgegroeid in het vak, gediplomeerd opticien, contactlensspecialist en HBO optometrist. Door jaren werkzaam te zijn in de oogzorg, ervaar ik dat de manier waarop je kijkt een groot effect heeft op de algemene ontwikkeling. Of te wel “Je bent zoals je kijkt!”


 

 

Lindy Roebroeks 

Lindy Roebroeks

Vanuit mijn werk als opticien groeide mijn interesse op het gebied van 

ogen. Hierdoor heb ik besloten om mij verder te specialiseren in optometrie. Door nog meer aanvullende cursussen te volgen heb ik me toegelegd op oogonderzoeken, de samenwerking van de ogen en de prikkelverwerking van het brein. Ik ben intensief met mensen bezig, kan mensen helpen bij het oplossen van hun problemen en daar haal ik mijn voldoening uit. Samen met Lenny verzorg ik de eerste profilering, maak ik de trainingsschema's en evalueer ik de resultaten.