NeuroTracker

De NeuroTracker is ontwikkeld door professor Faubert ter verbetering van de visuele en cognitieve prestatie door het isoleren en trainen van verschillende aspecten van het cognitieve brein. Simpel gezegd laat deze computertraining u in 3D meerdere objecten volgen. Zo meet en traint dit systeem de visuele-verwerkingsmogelijkheden van de hersenen. Dat gebeurt in het tempo en op het niveau die exact bij uw mogelijkheden en doelen passen. Het computersysteem meet continu hoe uw prestaties en vorderingen zijn.


De Neurotracker kan worden ingezet:

  • Ter verbetering concentratie en bewustwording. Denk hierbij bijvoorbeeld aan topsporters waarbij de bewustwording en attentie zeer hoog moet zijn om juiste beslissingen te nemen. Bij het nemen van deze beslissing spelen de perceptuele vaardigheden een grote rol.
  • Beter bestand maken tegen vermoeidheid
  • Verwerken van posttraumatische stress
  • Bij het leren omgaan met een burnout
  • Bij het revalideren na hersentrauma

Al deze toepassingen en resultaten zijn wetenschappelijk onderzocht en objectief aangetoond aan onder meer de universiteit van Montreal, Canada, door neurofysicus professor Jocelyn Faubert.


Bekijk hier het filmpje met uitleg over de Neurotracker:

 

Bekijk hier een filmpje over de voetballer Cristiano Ronaldo en het resultaat van het trainen met de Neurotracker:

 

Bekijk hier nog een filmpje over voetballer Cristiano Ronaldo. Wat in dit filmpje geanalyseerd wordt, is precies wat wij trainen!